Sunday, November 22, 2009

In het kort...

Afgelopen vrijdag heb ik kennis gemaakt met Joke. Zij woont in Guangzhou en schrijft een blog over haar leven in China, die ik volg via mijn blog. http://joketummers.web-log.nl Ik had gelezen dat ze samen met een Duitse vriendin, een dagje kwam shoppen in Hong Kong en een afspraak was gauw gemaakt. Het was gezellig en leuk om Joke nou eens in levende lijve te zien.Gisteren was echt een luie dag. Chiel en ik hebben wat rond gelopen en wat geshopt. We zijn gaan lopen van TST naar Mongkok en we kwamen dus voor een kopje koffie terecht in Langham Place.

Er stond weer een heel kerstdorp in de lobby en het was super druk met mensen die foto's namen van zichzelf en elkaar! Ook bij Herritage 1881, zag het er geweldig uit! Ik heb nog nooit zoveel ballen bij elkaar gezien!

's Avonds kregen we het ineens druk! Klanten en collega's kwamen ineens allemaal tegelijk naar HK. We zijn met z'n allen gaan eten en daarna lekker een drankje genomen op het terras van Elements.

En vandaag heeft Chiel eerst hard gelopen met Jesse en daarna zijn we natuurlijk naar Spasso gegaan. Mickey en Jaap gingen ook mee. En volgens mij beviel ze dat wel goed! Lekker gehangen op het toch wat frisse terras. Maar zo'n terras heather (en de prosecco!) doet wonderen en voordat we het wisten was het al 4 uur!

Vanavond hebben we gegeten met Jesse bij het Indonesisch restaurant. Annie kwam later ook zodat ze nu eens met eigen ogen kon zien hoe erg we de Dirty Duck (Het beste en gezelligste Indische restaurant van HK dat helaas is gesloten) missen. Ik weet niet of het indruk heeft gemaakt maar aan Jesse zal het niet liggen. Hij heeft, als ik het goed geteld heb, wel 20 keer gezegd dat hij de Dirty Duck weer terug wil!

En op de terug weg in de lift zagen we het hangen...de "recommondations for cold weather adaption"! Let vooral even op punt nummertje 7!! (Als je op de foto klikt wordt hij vergroot!)

3 comments:

Sanne said...

Erg grappig :-)

Mickey said...

ja, wij vonden het ook ' best wel ' leuk, hihi.

Joke80 said...

Ik vond het ook gezellig en leuk ;)
xxx

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails