Thursday, November 12, 2009

Kerstboom

Het is weer zover!Een goede week geleden had ik met Sanne afgesproken om wat te drinken bij haar in de achtertuin, oftewel de patio boven op het winkelcentrum Elements. Ik was toevallig die dag ervoor ook voor een kopje koffie op datzelfde plein beland waar toen nog geen kerstboom te vinden was, maar 1 dag later stond er een heel bos met kerstbomen!Bibi vond het geweldig. In alle kerstbomen waren van die rode nepkersen gehangen en daar kan je enorm leuk mee voetballen. Ze liep van boom naar boom en trok daar met een verbeten bekkie de kersen uit. Dan keek ze triomfantelijk naar haar moeder die zei 'Nee! Dat mag niet!' om daarna de kers in het perkje te gooien. En dan zit er maar 1 ding op; zoeken met je moeder tussen het groen...En vanmiddag liep ik naar de Citysuper. Met de gegrilde kip (ja ja ik kook niet) in de tas, liep ik het winkelcentrum uit aan de kant van de Starferry. En zie daar! Een heel bos met kerstbijtjes! Ik wil er nog heen in het donker omdat je dan alle lampjes ziet maar tot dan, deze foto's bij daglicht.

2 comments:

ARLENE VOOGD said...

Yes,yes,yes dit is leuk,bij jou begint het al,hier schoorvoetend,bij sommige winkels al wel hoor Blokker heeft al een kerstafdeling(waar ik stiekem al 2 snoeren LED lampjes heb gekocht)maar verder nog niet veel,zaterdag komt eerst die oude uit Spanje aan!
Als hij 5 december weg is.......staan hier de dozen versiering al klaar!

Yvon said...

Ik ben jaloers!!! Wij moeten eerst nog geduld hebben voor die bebaarde man uit Spanje:-(( Pas dan mag de Kerst intrede doen...
Maar....in alle winkels is het al Kerst!!Overal zijn de Kerstafdelingen al prominent aanwezig, joepie!!!!!!! De feestevrlichting hangt ook in Druten al 2 weken!! Maar ja, das voor de Leste Mert ook natuurlijk, maar gezellig is het wel!!
Enne....misschien een leuk kookboek voor de Kerst?? Heb wel een leuk idee voor je;-)) Kan je lekker koken, ook in HK!!

Liefs, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails