Tuesday, November 03, 2009

winter

Zo zit je in 35 graden te smoren en zo valt de temperatuur terug naar 22 graden. Nog steeds een fijne temp maar in vergelijking met 35 graden toch best wel frisjes! Vanmorgen was het zelfs 18 graden en het waaide hard!! En dat is simpelweg koud! Maar ik had het kunnen weten, de airco is gemaakt...

Ineens zie je elke Chinees rondlopen in een dikke winterjas en laarzen. Lachwekkend eigenlijk, alhoewel ik toch stiekem moet toegeven dat ik net naar buiten ging in een vest...met lange mouwen...

En het zwembad beneden is gesloten per 1 november. Het is winter, hahaha. Dus geen geplons meer in het zwembad. Voor dat je het weet heb je een koutje opgelopen, en dat kunnen we natuurlijk niet hebben. Alle ligbedden zijn naar binnen gebracht en het is dus over met de pret. Op 1 mei mogen we weer.

Gisteravond zijn de aller, allerlaatste klanten vertrokken. Brigitte en Wietse zijn om middernacht in het vliegtuig gestapt. We hebben eerst met z'n drieën gegeten en toen bij mij thuis een bakkie koffie gedaan. Volgens mij vonden ze het allebei echt niet leuk om weer terug te gaan. Ik zag zelfs een traantje bij Brigitte...

Daarna is Jos langs gekomen. Hij wilde mij wel helpen met die verrekte timemachine. En volgens hem heeft die time machine maar 1 goede back-up gemaakt! En dat was in september 2008. En daarom kan ik geen enkele foto meer vinden van NA 2008! Echt balen. Maar het is niet anders. Ik heb net het adres gekregen van het service centre van Apple dus morgen ga ik met de time machine onder de armen maar eens kijken of er echt niets meer te redden valt.

Een geluk bij een ongeluk is dat ik regelmatig foto's op Picassa heb gezet. De foto's die jullie ook kunnen bekijken als je op "foto's" drukt in de rechter kolom. En daarom heb ik godzijdank de foto's van Kuala Lumpur en Thailand nog! Pfff...maar zoals ik al eerder zei 'Ans is NOT amused'!Verder ben ik vandaag nadat ik heerlijk had uitgeslapen, lekker bezig geweest. De boel een beetje opgeruimd, de was opgevouwen, mijn nieuwe boodschappenwagentje ouderwets opgepimpt, naar de bank en Watsons geweest en ik heb al wat kerstboodschappen gedaan! Oh wat is dat toch lekker om te doen! Morgen eerst maar een doos halen bij het postkantoor zodat ik de eerste lading per post kan versturen.

Ik kijk al helemaal uit naar de kerst. Hier komt Sinterklaas niet en ik vind het niet erg. Geef mij maar die lampjes en de geur van appeltaart en mixed spices. Ik zag ook al dat er hard gewerkt wordt op elke gevel van formaat om de kerstverlichting aan te sluiten in de vorm van kerstbomen, kerstmannen, en winterdorpjes. Het kan nooit lang meer duren voordat de stekkers er en mass ingaan. Oh yeah! Christmas season is coming and I'm loving it!

3 comments:

simone said...

Gelukkig zo ken ik mijn zusje weer!!! Lekker bezig en heerlijk optimistisch. Ja je kan ook in Nederland voelen dat het winter is.... vannacht én vanmorgen was het ouderwets koud voor hollandse begrippen dan hé! Want ook wij zijn dit jaar wel erg verwend met een super zomer én nazomer. Gezellig he al die kerst voorbereidingen, gaan geloof ik van de week bij ons in de winkel al een start maken; thuis heb je 1 woonkamer/huis te doen bij ons zijn het er wel 10!!! Dus uitleven maar. Je karretje ziet er weer supergezellie uit. Kan zo te zien ook lekker veel in........
Nou een fijne dag verders, hier gaat ie pas beginnen.

Dikke kus
Simone

Familie van Mierlo said...

He Ans,

Wat balen van die @#&#@computer!! Hopelijk kunnen ze er nog iets mee, en GELUKKIG heb je een blog waar je foto's op zet zodat je tenminste nog iets hebt. Maar balen is het wel.

Met dit weer kom ik ook al helemaal in december sferen, maar wij gaan toch echt eerst Sinterklaas vieren, hij komt 21 november aan in Stanley!!

XX Ryanne

Fiona Teeuw said...

Zo, je bent weer lekker aan het typen geweest.
Leuk dat Mickey zo dichtbij woont. De kennismaking komt op het juiste moment.
En ja, donkere dagen voor Kerst... ze komen eraan. Ook hier zijn de voorbereidingen in vulle gang. Ik heb er ook erg veel zin in.
Maar eerst voor jullie Cambodja en dat schiet nu ook lekker op.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails