Tuesday, November 24, 2009

Run Forrest! Run!!Nog een goede week en dan is het zover. De Angkor Wat Race.Voor zover ik het nu kan overzien is alles geregeld. We staan ingeschreven en hebben de papieren klaar liggen. De tickets van HK naar Phnom Penh zijn betaald. De tickets van Phnom Penh naar Siem Reap zijn geboekt door Jesse. De hotels in beide steden zijn geboekt. Kan wat dat betreft niet veel meer mis gaan...

Nu alleen nog de training en hopen dat ik genoeg gedaan heb om niet helemaal voor paal te staan. Ik loop 3 keer per week en heb nog geen training overgeslagen. Deze week maak ik nog 2 trainingen en volgende week nog eentje en dan moet het goed zijn. We vertrekken op donderdag en een paar dagen rust moet kunnen, vind ik. En dan gaan we aan de bak...

Het lijkt me echt geweldig om daar te lopen. Als je dan toch moet lopen dan maar op een geweldige plek waarvan de UNESCO zelfs vind dat het bewaard moet blijven. Vol met tempels en in een prachtig bos. Nooit gedacht dat IK zou zeggen "ik heb er zin in", maar het is echt waar! Ik kijk er ontzettend naar uit!

's Ochtends om 06.50 op 6 december, valt het startschot voor de 5 kilometer. Als alles goed gaat, sta ik daar met Kamilla. Wij lopen de 5 km. Compleet met fotocamera, want ik ga genieten! Ik ga op z'n Chinees een stukje rennen!

De route voor de 5 km (oranje lijn)

Om 06.40 uur vertrekken Bram en Ina, dacht ik. Bram sowieso maar ben niet zeker of Ina en haar man nou de halve marathon of de 10 km gaan lopen.

De route voor de 10 km. (oranje lijn)

Om 06.30 uur, is het startschot voor de halve marathon. Chiel, Jesse en Jos gaan het wederom proberen. Heel stoer!

De route voor de halve marathon. (oranje lijn)

3 comments:

Familie van Mierlo said...

Volgens mij echt een ontzettend gaaf avontuur, en ik ben megatrots op je!!

Ben benieuwd naar al je verhalen als je terug bent, neem je de foto's mee naar onze date?

Ans said...

Ik ben helemaal zenuwachtig! Heb er vreselijk veel zin in. Natuurlijk laat ik de foto's zien!!

Mickey said...

ik vind het ZO stoer!!!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails