Friday, November 27, 2009

Zon

Wat een weertje! Nog geen week geleden kroop ik zowat in de kachel vanwege de kou en nu loop je lichtelijk voor gek met je winterkleren en laarzen aan! De zon schijnt overvloedig en het kwik is opgelopen tot zo'n 24 graden. Ik heb de ramen wagenwijd tegenover elkaar open gezet en de nieuwe familie Duif kwettert er lustig op los onder mijn raam.

Toen Chiel mij belde om te gaan lunchen wilde ik ook maar 1 ding. Op een terrasje! En dat hebben we ook gedaan. Lekker in de zon met mijn nieuwe zonnebril op aan het buffet bij BLT. Heerlijk!! En het buffet was ook lekker!

8 comments:

Mickey said...

Hee, da's ons tafeltje! Elke vrijdagavond om 8 uur, dus al je me zoekt......:-)

Anonymous said...

we hadden Jos net aan de skype dat hij wel dacht aan trainen maar niet doet kan jij hem even overhalen te trainen Ans ik hoor slechte dingen i.v.m de race Chiel dikke knie Jesse grieperig en jij traint goed ik denk dat de heren maar wat extra doping moeten pakken voor de race.
we wensen jullie enorm veel succes.

Jan en Jantina uit het regenachtig Hardenberg

Lody said...

Nice picture Sis. Weet niet precies wat er aan de hand is maar zie vaak dat mijn reacties niet aankomen. Maar de aanhouder wint dus ik blijf het proberen. Hoop dat alle blessures over zijn en dat jullie volgende week kunnen knallen.

Bye,
Lody

Ans said...

Deze is aangekomen hoor Lody!!

Sanne said...

Nice glasses ;-)

Yvon said...

Aaahhm das genieten!!!! Doe ons ook zo'n weertje!! Neem maar wat mee in december;-) Koud mag, als 't zonnetje maar schijnt, die missen we hier al enige weken:-((

Heel veel succes met lopen en voor Chiel een snel en goed herstel!! Forceer je niet, denk aan jezelf!
(Makkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk;-0)

Liefs, Yvon

Mickey said...

hoe vond Chiel je bril?!?!?

Enne, hoe is het met de knie? Ibuprofen!!!! 3dd 800 of 4dd 600!!

x Mick

Fiona Teeuw said...

Hoi Ans, ik ben er weer hoor! En ik zie dat ik hele leesachterstand op jouw blog heb opgelopen.
Waar wij geweest zijn steeg het kwik ook tot 25 graden. Een weekje gesnorkeld in Egypte en heerlijk genoten van zon, zee en een goed boek.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails