Monday, November 09, 2009

...en het was weekend

Maandagmorgen in Hong Kong. De lucht is bewolkt, Chiel aan het werk, de wasmachine draait en ik achter de computer. Vorige week hadden we hier nog een koude luchtstroom vanuit het noorden en deze week krijgen we een warme luchtstroom vanuit het zuiden. Het is weer super benauwd en klam, bah.Afgelopen weekend hadden we Ton en Ridsert eventjes op visite. De heren zitten weer in China. We hebben ook de verjaardag gevierd van Lydia en het afscheidsetentje gehad van Rafael. En zaterdagavond gegeten met Bram en Kamilla. Zoals gewoonlijk weer een vol weekend.

Gisteravond hebben we met Mickey en Jaap gegeten en het was super gezellig. Alsof we elkaar al jaren kenden. We zaten bij La Cuisine de Mekong en onze ober herkende ons nog van de vorige keer! Zeker toen we allemaal weer de banana-fritters met ijs bestelden!

We zaten ook naast een gezelschap van een man/vrouw of tien Duitsers. Er was 1 man/vrouw die me sterk deed denken aan Dana International (winnares Songfestival?!) en de rest van de vrouwen hadden adamsappels die flink heen en weer gingen tijdens het eten. Ik heb daar geen problemen mee, maar het irritante is dat je zo blijft staren om te kijken of je het wel goed hebt gezien! Enfin, het was een zeer geslaagde avond!

En Chiel heeft mijn loopschema aangepast. Gelukkig wel. Zaterdag liep ik 2 maal 13 minuten en 3.2 kilometer. Maar ik was niet blij. Niet dat ik achter mijn adem aanliep, maar ik vond er gewoon geen barst aan. Nu kan ik de laatste 4 weken lekker trainen zonder dat er een soort van zwarte wolk boven mijn hoofd hangt. Een mens moet toch lol hebben in dat wat men doet, toch?

Straks lunchen met Chiel en dan boodschappen doen.

2 comments:

mickey said...

Jaap & Mickey vonden het ook supergezellig! Inderdaad - je blijft staren, suf is dat he. Volgens mij zat er geen een 'born'woman bij :-)

X

Fiona Teeuw said...

En dan te bedenken dat homosexualiteit hier - in hun thuisland - nog helemaal niet geaccepteerd is.
Sneu hé, dat ze er 10.000 kilometer voor moeten vliegen om een jurk te dragen.

En succes met de laatste trainingsweken - hou vol hé!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails