Thursday, July 08, 2010

Helaas...

Ik had er stiekem al rekening mee gehouden...een finale tussen NL - Duitsland. Helaas het heeft niet zo mogen zijn. (gniffel, gniffel)


We zijn niet gaan kijken. Allebei konden we niet weer een nachtrust opgeven voor voetbal. Zondag is het natuurlijk ook weer laat, of vroeg, t'is maar hoe je het bekijkt.

Ik heb heerlijk geslapen maar precies om 5 uur werd ik wakker en toen MOEST ik toch even CNN opzetten. En daar hoorde ik het nieuws... Spanje heeft Duitsland verslagen met 1-0. Ik kreeg gelijkertijd een smsje van Mickey die er nog steeds van uit ging dat wij in de Biergarten zaten. Dus haar heb ik gelijk op de hoogte gehouden.

Nu nog bedenken waar we de finale gaan bekijken. In Grappa's in het JardinHouse in Central, zitten de meeste Nederlanders. Wel gaaf om tussen al die landgenoten naar de finale te kijken. Aan de andere kant, t'is best een eindje weg terwijl we hier in Tsim Sha Tsui, in elke kroeg naar voetbal kunnen kijken. We zijn er nog niet uit, maar hopelijk hebben we zo wel de vraag beantwoord van mijn anonieme lezer.

Straks ga ik lekker hangen bij het zwembad. Misschien nog wat slaap inhalen en tegelijkertijd een kleurtje op doen. Ik moet tenminste voor 2 uur mijn huis uit omdat ze komen sprayen voor de
pest-controle. Ik heb eigenlijk geen kakkerlak meer gezien sinds de laatste keer dat ze kwamen sprayen. YEAH!!

Have a nice day!

3 comments:

Fiona Teeuw said...

't is stil aan de overkant...
Na hun nederlaag was voetbal gisteren geen onderwerp van gesprek meer.
Gelukkig want ik werd er gek van. Ben namelijk geen voetbalfan, maar dat was hier voor de Duitsers onmogelijk.

miss honeybee said...

Ik vind het wel jammer hoor Fiona. NL tegen Duitsland was wel een echte finale geweest! Nog maar 1 weekendje voetbal en dan is het weer voor 4 jaar rustig!

Anonymous said...

Ja bedankt! Grappa....gaan we naar toe.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails