Sunday, July 11, 2010

Lijkt wel of de hele wereld ORANJE is!


Wat een heerlijke dag hebben we vandaag gehad! We zijn lekker naar Cheung Chau Island gevaren in een open ferry, de wind door de haren, en de brandende zon op de huid. Het is al een tijdje geleden dat we een dagje strand hebben gedaan. Onze bleke huidjes zijn nu ook flink verbrand. En dat terwijl we de hele tijd onder de parasol hebben gezeten!


Terwijl we onderweg waren, op het strand zaten en terug naar huis liepen, zag ik hoeveel oranje er op straat te zien is! Geweldig! Net alsof heel Hong Kong met ons mee leeft. Die enkele overloper in een Spaans shirt waren de foto maken niet waard.


Straks gaan we lekker eten en vanavond gaan we bij Heaven on Earth kijken naar de finale. Ik wil de kans niet lopen om om 5 uur uit de kroeg te worden gezet als er een verlenging blijkt te zijn dus vandaar het overlopen naar Knutsfort Terrace.


Chiel is al flink nerveus. Hij kan niet wachten op het begin van de wedstrijd NL-Spanje. Ik ben trouwens ook ongeduldig. En zenuwachtig! Van mij mag het beginnen! Iedereen heel veel plezier en hopelijk brengen we de cup thuis!!


Have a nice day!
Enhanced by Zemanta

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails