Saturday, July 03, 2010

WE GAAN DOOR!!

Wat geweldig! WE GAAN DOOR!!! Kan er nog niet over uit dat wij die Brazilianen naar huis hebben gestuurd!


Om 7 uur liepen Jaap, Mickey en ik in vol ornaat naar Knutfort Terrace. Daar hadden we een tafel gereserveerd om nog te eten voor de wedstrijd. Chiel kwam ietsjes later maar ook hij heeft nog lekker mee kunnen eten. Naast ons kwamen 2 Chinesen zitten, in een geel Braziliaans shirt. Hihi....SUKKELS!!! We hebben het nog gezegd, niet doen, uit met dat shirt, maar ja eigenwijs he?


Om 8 uur zijn we naar de kroeg gegaan. Alvast 'inzitten' zoals dat heet. Ik zat daar echt met zenuwen in m'n lijf. Je wil zo graag dat ze winnen maar je durft niet te hopen dat het ook lukt! Michael en Cynthia met een collega kwamen binnen lopen, toen Stef en Duncan en ineens hoorden we heel hard achter ons "HOLLAND!" En daar was Jesse!! Hij heeft met gevaar voor eigen leven gescheurd van Guangzhou naar Shenzhen om daar de trein in te springen en hij heeft alleen het Wilhelmus gemist! Super!!


We hadden lol, en de Chinesen keken hun ogen uit. Zoveel oranje, zoveel geklap, zoveel gejoel, zoveel gezang, zoveel "Losers!!", hadden ze nog nooit gehoord. En we waren maar met z'n negenen! We gingen echt uit ons dak toen we scoorden!! Geweldig! De seconden werden luid weg geteld en toen stonden we te zingen en te dansen, yoehoeeeeee!! WE GAAN DOOR!


Na de wedstrijd liepen we richting huis toen bleek dat de Engelse/Canadese/Australische kant van ons gezelschap nog effe "All Night Long" in wilden duiken. We zijn toch maar even meegegaan en we kwamen dansend en zingend binnen lopen. En we kregen applaus! Alsof de duivel ermee speelde zong de band net "I got a feeling that tonight's gonna be a good night.." Een waarheid als een koe! Na de champie die gelijk werd aangerukt hebben we gedanst en een uurtje later zijn we naar huis gegaan.


Ik heb trouwens gelijk een tafel voor dinsdag gereserveerd bij de Ierse pub. Geen idee of we dan weer met z'n allen daar zitten, want die wedstrijd is te zien om half drie 's nachts HK tijd!

En nu zit Chiel als een idioot alle websites af te gaan om nog maar een glimp op te vangen van de gespeelde wedstrijd. Maar helaas. Bij de NOS.nl mag je alleen de video's zien van een dag oud, en de nieuwe mogen we niet zien vanwege de voetbalrechten en onze geografische lokatie! Hallo!!! En wij dan?

Omdat die zo leuk is effe een radiofragment van Jack van Gelder die echt uit z'n dak gaat!



Have a nice day!

1 comment:

M said...

haha, prachtig. Leuke reacties ook op mijn foto's! We hadden gelukkig nog een dagje vrij om op het strand een biertje te drinken.

Veel plezier in de Ierse pub. Op naar de finale!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails