Sunday, March 09, 2008

Beckham in Hong Kong

The F-side: Chiel, Cynthia, Jesse

Nadat we heerlijk uitgeslapen hadden (8 uur!) koffie en een broodje naar binnen hadden gewerkt, maakte Chiel zich op om naar de voetbalwedstrijd te gaan LA Galaxy tegen de Hong Kong Union. Michael had kaarten kunnen bemachtigen. Jesse, Herman (vader van Jesse), Michael, Jos en Chiel waren er helemaal klaar voor!
Michael en Michiel

Eerst even met z'n allen lunchen en toen gingen ze op stap. Cynthia en ik hebben voor de eer bedankt. Het is natuurlijk een "once-in-a-lifetime-experience" om Beckham met z'n geschoren benen te zien rond lopen, maar toch...no thanks.

Cynthia en ik hebben heerlijk op een terrasje koffie gedronken want het weer was werkelijk perfect! 24 graden en niet plakkerig. Toen we de mannen weer zagen na de wedstrijd waren ze het er allemaal over eens, de wedstrijd was bagger maar het weer was perfect!

Hong Kong heeft trouwens gewonnen met strafschoppen! Het zijn niet alleen de Nederlanders die geen strafschoppen kunnen nemen!

O ja, Berry is toch maar niet naar Vietnam gegaan. Hij kon gisteravond helemaal niet meer lopen. En Irma is vanmorgen vertrokken naar Ommen. Zonder overgewicht! Dat mag Jos meenemen!

2 comments:

Anonymous said...

arme jos nu moet hij de zware koffer meenemen,incl de koopjes van irma
we hebben net op teletekst gekeken vliegtuig was geland.
het is hier 8 graden ne mieserig weer

jan en jantina hardenberg

M said...

Stoere wedstrijd zeg!! Ik wist niet dat Chinesen van die penalty killers waren.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails