Wednesday, March 26, 2008

Neeee, geen dirty duck please!


Ik heb niet zo goed geslapen vannacht. Maar dat kan ook komen omdat ik gisteren en de dag daarvoor, de meeste tijd op de bank heb door gebracht. Ik was gewoon aarstlui!

Maar vandaag ben ik vol goede moed begonnen. Ik hoorde Chiel om 9 uur de deur achter zich dicht trekken en vond het toen ook maar tijd om eruit te gaan. Onder de douche met dat luie lijf! Even later kreeg ik telefoon van Jesse. Hij was zowaar in Hong Kong vandaag en wat hem wel lukte en ons niet voor de afgelopen weken, hij heeft een afspraak gemaakt met Bram en Kamilla!

Dus vanavond gaan we met z'n allen lekker eten en eens kijken hoe ze eruit zien. Ze kunnen best wel veranderd zijn in al die weken! Of ik trouwens een tafeltje wilde boeken bij de Dirty Duck, vroeg Jesse. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het eten daar nu wel ken. Ben nu ook haastig op zoek naar iets anders. Kamilla doet ook haar best, want ik geloof dat Chiel er niet zo heel veel zin in heeft om daar weer te gaan zitten. Dat zou de 5e keer worden deze maand.

Daarna de was in de machine gegooid, naar het postkantoor gelopen om brieven op de bus te doen, de was voor Jos weg gebracht, bij Starbucks een coffee of the day gedronken en nu achter de pc. Samen met Kamilla zoeken we nu wanhopig naar een leuke plek om te eten met terras op Hong Kong Island! Want als het effe kan wil ik iets anders dan de Dirty Duck!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails