Monday, March 03, 2008

En nog een feestje!Gisteravond hebben we met Silla, Steve, Rain, Lydia en Crystal Chiel's verjaardag gevierd. Helemaal leuk! Eerst lekker wat gedronken bij ons thuis en toen naar MyTokio om eens uitgebreid aan de sushi en sake te gaan.
Wel handig hoor als je Chinese vrienden bij je hebt als je gaat eten, want zij bestellen dingen die ik nog nooit op de lijst heb kunnen ontdekken!

Ik had een verjaardagstaart gekocht om mee te nemen naar het restaurant maar helaas was ik de taart en mijn camera vergeten mee te nemen, dus na het eten zijn we weer naar ons huisje gegaan om alsnog de taart aan te snijden.

Het was hardstikke leuk en we hebben vreselijk gelachen. Het werd alleen een beetje laat. Chiel heeft vandaag maar thuis gewerkt.

En vanmiddag kregen we een berichtje van Ben. Hij had gisteren gevoetbald. 1-1 gelijk gespeeld. Alleen kreeg hij zijn T-shirt niet meer uit! Dat duurde een half uur. En zijn schouder zag er heel vreemd uit...
Hij gaat straks naar de dokter. Ben en Linn denken dat zijn sleutelbeen is gebroken. Oeps. Ik verwacht straks een telefoontje van 'm...de zielepoot!

2 comments:

Anonymous said...

hoi chiel je blijft maar je verjaardag vieren
ik sta 3 dagen op een beurs in hardenberg daar staan ook steigerfabrikanten.
het is een beurs van glas en verffabrikanten. heb je nog belang bij namen van steigerfirma,s of ken je ze allemaal.
mail desnoods maar ietrs terug
jan reinders hardenberg

Yvon said...

Hé feestgangers!!

Dat was een heel verjaarsweekend!
Weer wat bijgekomen allebei??
Gelukkig valt het met Ben ook nog eens mee!
Enne, Chiel...hoe is 't nu je een beetje gewend bent aan je nieuwe leeftijd??

groetjes, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails