Sunday, March 02, 2008

Hieperdepiep Hoeraaaaaa!!!!!
Gisteravond hebben we met ons "nederlandse" clubje Chiel's verjaardag gevierd. We hebben kaasfondu gegeten in het Swiss Chalet. Ok, de lucht binnen was werkelijk waar niet te harden, hihi. De kaaslucht was zo overheersend maar we hadden allemaal het gevoel dat we op ski-vakantie waren!


Daarna zijn we naar All Night Long geweest. Normaal gesproken is die plek nooit zo druk maar gisteravond was het door de hele stad super druk! We stonden echt hutje mutje, en na een uurtje hielden we het voor gezien.
Bram en Kamilla gingen vroeger weg omdat ze vandaag familie bezoek kregen en daarom hadden ze even tijd voor zichzelf nodig. Ik zal maar zeggen dat de ademhalingsoefeningen en het rustpunt in jezelf zoeken, hoog op hun prioriteitslijstje stond. Wij zijn richting Minden Avenue gegaan en hebben daar nog een afzakkertje genomen.


En straks komt het "chinese" clubje langs om Chiel's verjaardag te vieren. Eerst een drankje thuis en daarna gaan we naar MyTokio, de sushibar met een balkonnetje buiten. Heel gezellig.
O ja, het was vandaag 23 graden en het zonnetje heeft de hele dag geschenen!
Dacht dat jullie dat wel wilden weten...

1 comment:

simone said...

Leuk hoor, lekker gezellig samenzijn. Hoop dat Chiel zich echt jarig voelde, maar geloof van wel he, gezien de foto mét hoedje!!
Oh ja, hier gaat het weer stormen en word het niet 'warmer' dan max. 10 graden :)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails