Monday, March 17, 2008

Lekker weekend gehad.


Zondagmorgen, heeeel vroeg, heb ik de vrienden van Jesse opgehaald van het vliegveld. Diederik en Barbel (...ja, ik weet het...) en by the way hele gezellige mensen, kwamen aan met de KLM vlucht. Ik stond daar keurig te wachten met mijn uitgeprinte A4-tje. We zijn terug naar huis gegaan, ik heb de deur geopend op 5A, uitgelegd hoe het warm water systeem werkt hier en een afspraak gemaakt om 's avonds te gaan eten in Sai Kung.
En daar is ook deze foto gemaakt. Ze vonden het hardstikke leuk en het was weer een ervaring om te zien hoe vers de vis is die we een paar minuten later gingen eten.

De vis wordt uitgezocht, je krijgt een nummer en vervolgens staat de vis te wachten in een plastic zak in een emmertje. Dan gaat het naar de keuken en komt het even later op tafel.


Cynthia en Michael zagen Sai Kung nu ook voor het eerst en ze vonden het geweldig! Na het eten zijn we richting Knutsfort Terrace gegaan om nog een kopje koffie te nemen MET dessert! Al met al, waren we keurig op tijd weer thuis en ik ben als een blok in slaap gevallen. Ik voel me nu nog opgeblazen want gisteren was het een dag vol met eten!


's Middags waren we namelijk met Cynthia en Michael wezen brunchen in het Manderin Hotel. Cynthia werkt daar als Revenue Manager. Zij dus degene die verantwoordlijk is voor het uitgave patroon van de gast kort gezegd. Ze hadden deze brunch als kadootje voor onze verjaardagen gegeven! Het was heerlijk! O.a. Champagne, scallops met zwarte truffel, en chocolade fonteinen met witte, melk en pure chocola!

En nu zitten we bij te komen thuis. Chiel z'n visa is verlopen en hij heeft vanmorgen een nieuwe aangevraagd die vanavond weer klaar is. De klanten zijn naar huis. Woensdag komt er een nieuwe klant. Vanavond weer eten bij de Dirty Duck en de was zit in de wasmachine. Even tijd om thuis een beetje de boel op te ruimen.

1 comment:

Anonymous said...

Hoi hoi,

Als ik jullie verhalen zo lees ben ik zo blij dat het nog minder dan 1 maand is en dan ben ik er ook!
Uiteraard gefeliciteerd met jullie trouwdag, 27 jaar hoe houden jullie het vol (hi hi, kan ik er nog van leren). Maar keep up the good work.

Liefs en groetjes, Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails