Saturday, March 22, 2008

Regen....bah!Wat als een mooie dag begon eindigde in een onafgebroken stroom regen die met bakken uit de hemel viel! Gedverdegedver....

Vanmorgen toen we opstonden scheen het zonnetje. Niet echt overtuigend maar het scheen tenminste! Tijdens het ontbijt hadden we het nog over het weer in NL. In verschillende berichtjes die ik had gekregen, stond dat er serieus een witte Pasen werd verwacht. "Nou das toch ook wat! Wij zitten gelukkig hier, hihi."

We liepen in sporttenue naar de gym beneden. Daar kwamen we Diederik en Barbel nog tegen. Ze waren in het clubhuis achter de pc gekropen om online in te checken voor de vlucht morgen terug naar NL. Effe kletsen, een tijd afgesproken hoe laat we zouden gaan eten en toen vertelden ze dat ze vandaag lekker gingen wandelen op Lantau. Naar de Big Budha. Altijd leuk.
Enfin, wij zijn op de tredmil gestapt, de buikspiertjes weer aan het werk gezet en daarna besloten we om te gaan dimsummen.

Zalig was het. Ons restaurantje had een nieuwe menukaart dus we zagen dimsummetjes voorbij komen, die we nog nooit gehad hadden. Erg lekker.We stapten naar buiten en toen brak de hemel open! De regen kwam regelrecht naar beneden. Grote druppels zorgden ervoor dat je binnen no-time doorweekt was. Iedereen stond tegen de gevels aangedrukt om niet al te nat te worden, de straten waren in rivieren veranderd en de lucht was zwart!

Normaal gesproken duurt zo'n regenbui nooit lang. Effe heftig en dan is het voorbij. Nou vandaag dus niet. De hele dag heeft het verder geregend. Oersaai. De rest van de dag hebben we lekker thuis gezeten, tv gekeken, de was gedaan en een tukkie op de bank gedaan.

Vanavond zijn we met Diederik en Barbel gaan eten bij onze "huiskamer-chinees". We wilden naar Elvis gaan maar omdat het weer zoooo beroerd was leek dat niet een heel goed plan. Daar zit je buiten en ondanks het afdak zit je toch niet echt lekker.

We werden weer heel enthousiast ontvangen en ze waren blij ons weer te zien want ze hadden ons gemist, zo werd ons verteld. Natuurlijk kwam de peking eend op tafel en we hebben echt genoten van het eten. Het personeel was ook heel blij want ze bleven naast ons staan en keken echt ons de happen uit de mond, hihi. Daarna zijn we nog bij Wildfire geweest voor een kopje koffie en een drankje en toen was het tijd om afscheid te nemen van Jesse's vrienden.

Wij hebben echt een hardstikke leuke tijd gehad met ze. Heerlijk gegeten, gedronken en geroddeld over Jesse! Een echte eye-opener! Natuurlijk ga ik dit nu niet delen met jullie.
Deze info ga ik goed gefaseerd misbruiken! (zie ik daar zweetdruppeltjes op je bovenlip Jesse?)

1 comment:

simone said...

Goedemorgen en vrolijk kerstfeest, oh pardon bedoel paasfeest. Vanmorgen werden wij wakker om plm 7.30 uur was alles wit buiten!!! Dat is nu wel weg maar ik denk dat aan de andere kant van het land waar het doorgaans iets kouder is zal het nog wel wit zal zijn. In ieder geval Vrolijk Paasfeest!!

Dikke kus

De Leiderdorpers

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails