Sunday, March 30, 2008

Daar is die weer...de klamme hitte...

Sinds een dag of twee is het weer of we rondlopen in de sauna. Warm, klam en broeierig. Alles plakt weer aan je lijf. Mijn hoofd lijkt wel een op een postzegelspons. Alles wat je er langs haalt blijft gelijk plakken. Da's weer effe wennen hoor.
Het rare is dat je van de een op de andere dag het verschil merkt. Zo loop je nog met een vestje en zo loop je weer met een handdoekje in de tas.

Vandaag hebben we eerst uitgeslapen. Uhmm... herstel..ik heb uitgeslapen en Chiel zat al om half acht op de bank. Ik liep pas om 10 uur naar het koffiezetapparaat. Heerlijk geslapen. Zaaalig.

Vervolgens naar Smartone om iets te checken, toen naar MyTokio om een reservering te maken voor morgenavond. De chinese vrienden komen. Daarna naar de nailshop. Ik heb een afspraak op 19 april en ik heb gelijk een afspraak gemaakt voor Lody. Krijgt ze van mij een manicure! Toen naar Spasso om een wijziging door te geven voor dinsdagavond. In plaats van 6 personen zijn we nu met z'n negenen. (Gezellig!) En toen op de ferry naar Lamma Island.

De boot zat vol met baasjes en hun hondjes. Die hondjes zijn al precies als de baasjes. Die gaan echt zitten op commando om een foto te laten maken. Ze kunnen nog net geen V-teken maken met hun pootjes anders zouden ze dat zeker doen! Echt lachen. Het zijn net babies. Ze zitten op schoot, ze krijgen een snackje, ze drinken wat water uit een flesje en de bekjes worden weer schoon geveegd. Heel bijzonder.

Op Lamma hebben we eerst geluncht. Lekker seafood. Toen de berg over. Dat viel niet mee zal ik je zeggen. Pffff...ik was blij dat ik een handdoek bij me had. Het liep in straaltjes van me af. Maar het was heerlijk! Schone lucht, relatief rustig, en genieten van het uitzicht.

Om half 5 namen we de ferry weer terug. Eenmaal thuis zijn we weer(!) in slaap gevallen op de bank en toen we wakker schrokken zijn we maar gaan eten bij Wildfire. Jesse kwam later nog even langs om het weekend door te nemen en nu zitten we weer thuis.
De ramen zitten weer dicht en de airco staat weer aan! Lekker!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails