Thursday, March 13, 2008

Een nieuwe lay-out compleet met mankementen!

Ok. Je wil met je tijd meegaan. Je bent niet de jongste meer en je hebt geen kaas gegeten van kreten zoals HTML, widget expanser en nog veel meer van die dingen. Eerlijk gezegd verbaasd me het tot op de dag van heden nog, dat ik ben waar ik ben!

Gelukkig kan je dan via Blogger, kant en klare lay-outs krijgen zodat het tenminste lijkt of je vreselijk veel moeite hebt gedaan om je verhaal in een nieuw jasje te steken. Dus gisteren vond ik het tijd worden om de koe bij de horens te vatten.

Het was alleen erg jammer dat tijdens mijn dappere poging, alles maar dan ook alles mis ging! Limewire begon uit zich zelf van alles op te starten, de pc reageerde nergens meer op, mijn verhaal waar ik net mee bezig was begon zich te dupliceren in 100 fout...uhhhh HELLUP!!!!!

Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd, nadat ik de pc opnieuw had opgestart, de schade te herstellen maar ik heb geen idee waarom ik die kleuren kreeg op mijn blog en waarom het lettertype veel kleiner uitviel dan de bedoeling was!

Geloof me het gaat beter worden! Het duurt alleen even...(zeker nu ik het in mijn eentje moet doen en mijn bloedeigen IT-ingenieur in Utrecht woont en mij niet kan helpen!)

O ja, en Chiel en ik zijn vandaag op de kop af 27 jaartjes getrouwd! YEAHHHHH!

6 comments:

Yvon said...

Je hebt wel eer van je werk, Ans!! Ziet er heel mooi uit!!
Ook hier, van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!!!!!!!!!!

Liefs, Yvon

ARLENE VOOGD said...

Ik heb bewondering voor je hoor hoe je alles op je PC runt en mooi maakt!En natuurlijk nog van harte met de trouwdag,goed hoor al 27 jaar!!!!!!!!!!!

simone said...

Volg je op de hielen!!! Maar van harte gefeliciteerd met 27ste trouwdag.
De layout ziet er vet uit zoals ze dat tegenwoordig zeggen.

Anonymous said...

ook vanuit hardenberg van harte gefeliciteerd
gebak en borrel hopen we nog een keer te kunnen ophalen

jan en jantina

Anonymous said...

Hallootjes...

Dit stukje tekst heb ik even gemist... Beetje laat, maar nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Heeft Chiel je nog verrast met een ontbijtje of iets? Ben jij nog extra lief geweest?

Liefs,
Irma

Anonymous said...

Hoi mam, alles goed? Ik vind de website wel lekker aanvoelen zo hoor, maar als ik die header even moet aanpassen dan kan dat wel hoor.. Gr Ben, Raoul en Pim

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails