Saturday, March 08, 2008

Weekend

Het is zaterdag. Normaal een dag die lekker gevuld is met niets doen, rond lummelen en ergens een bakkie doen. Vandaag niet. Chiel zit alweer in Shenzhen. Vanmorgen vroeg vertrokken met de ferry om straks Bert te verwelkomen. Bert is 1 van de aandeelhouders van IFS.

Berry zou ook mee gaan maar de situatie met de jicht wordt niet echt beter. Gisteravond hadden we hem op gehaald uit het hotel om te gaan eten en over stuk van pak-m-beet 200 meter, deed hij een half uur. Ik zag zijn enkel en die is helemaal rood, opgezwollen en warm. Niet goed dus. Ik vraag me ook af of het niet beter is voor Berry om lekker naar huis te gaan en daar met z'n voetje omhoog te liggen en zich eens lekker te laten verwennen door Karin. Maar zoals bekend, is onze Berry stront eigenwijs, dus dat doet hij niet. Hij ligt nu in z'n hotelletje met de voetjes omhoog (de jicht zit in BEIDE voeten!) en ik ben benieuwd of hij morgen nog mee gaat met Bert naar Vietnam.

Enfin. Chiel zit nu dus in Shenzhen. Ook al zo'n kansloze actie want de fabriek van IFS die Bert wil zien zit midden in een verhuizing! Er staat dus niets meer in de oude fabriek, zelfs de lampen zijn al van het plafond gesloopt en de nieuwe fabriek met kantoorruimte, wordt nog gerenoveerd en ze zijn druk met inrichten, dus daar is ook niets te zien! Chiel heeft het aan gegeven maar Bert wil toch graag naar Shenzhen.
In ieder geval is Chiel lekker bezig, hihi. Het houdt hem van de straat, zullen we maar zeggen.

Ik ga straks weer naar de nailshop. En vanavond gaan we eten met Berry en Bert en daarna nemen we nog een drankje met Jos en Irma. Irma vliegt morgen alweer terug. Jammer.

1 comment:

Arlene said...

Ach ja mannen he,lekker eigenwijs!!
Nou jij verveelt je in elk geval niet en binnenkort krijg je ook weer visite uit Holland!
Hier alles rustig,hard werken maar ach dat hoort erbij!
Geniet van je weekend,liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails