Friday, March 21, 2008

Dit verhaal kan en mag ik niemand onthouden!


Mijn nichtje Marjoleine uit Amsterdam heeft deze brandbrief aan George Clooney geschreven. Ik voel met haar mee. Net zoals de andere tig-miljoen dames op deze aardkloot...


11 maart
Wat lees ik nu in de krant?
George Clooney gaat trouwen met een 29 jarige serveerster. De gezworen vrijgezel, die ook nog eens tot de mooiste mannen van de third rock from the sun behoort, heeft de luv of his life gevonden en treed ermee in het huwelijksbootje.

Hier gaat dus iets goed mis George. Ja, ik geef uitleg. Waar de rest van de wereld jou pas ontdekte toen je schitterde in je rol als uber sexy dr Ross, had ik jou al ontdekt als de baas van Rosanne Bar en als de iets mysterieuse detective Falconer in Sisters. Tranen met tuiten gehuild toen je als Falconer tijdens een bomaanslag om het leven kwam, maar zelfs als geest super sexy bleek te zijn. En toen ik je voor het eerst als Doug Ross zag, jammie.

Ook hele slechte films als the killer tomatoes heb ik gezien, voor jou George. En zelfs de film waarin je een fatsige journalist speelt, heb ik gezien. Want ik hield van jou George. Tuurlijk blijft Solaris het toppunt (met je blote billetjes). Maar goed, ik dwaal af...

Waar het om gaat George is dus dat je in mijn optiek meer toe behoort aan mij dan aan welke andere vrouwpersoon op deze aardbol. Ik bedoel, de tand des tijds bijt zich tegenwoordig ook vast in jou George, hoewel je nog steeds jammie blijft. Mij hoor je daar dus niet over. Nee, ik neem waar, maar zwijg, want echte schoonheid zit van binnen.

Maar goed George, ik dacht dus altijd dat jij vrijgezel bleef omdat als wij niet samen konden zijn, je liever alleen bleef.

Nou, viel m'n bek toch even mooi open van verbazing. Ik lees dat je gaat trouwen met een muts van 29. Die doos is maar 2 jaar ouder dan ik. Kijk, zet je me aan de kant voor een jonger iemand George, dat kan ik misschien nog begrijpen. En ze was serveerster, hallo? Je weet toch dat ik spetter als super AIO bij orale???

Nou, ze zal wel heel lief colaatjes kunnen inschenken George. Helaas voor jou George, kan ik dit niet over me heen laten gaan. Haha, jij gaat trouwen, maar ik lekker eerst. In een super sexy jurk, ha! Een geweldig jong lijf in een supersexy jurk, beiden het bezit van deze super AIO. Puh!

Dag George.

12 maart
Tot mijn genoegen beste George, las ik vandaag in de metro dat je toch niet gaat trouwen met die 29 jarige idiot stickfigure with no soul. Blijkbaar heeft mijn betoog indruk op je gemaakt. Nou George, gedane zaken nemen geen keer. Berouw komt na de zonde. Ik trouw gewoon, 30 mei. Ik zal je niet opnieuw jaloers maken met de jurk en mijn compleet gerestylede lijf (ha, leve bodypump). Nee, blijkbaar weet je dat heel goed.

Dag George.

1 comment:

ARLENE VOOGD said...

Ja Marjo en jij hebben het zelfde talent om mooie verhalen te schrijven!Ik heb zo gelachen om deze "brieven"
Allebei vooral zo doorgaan , wij als lezers kunnen er niet genoeg van krijgen!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails