Thursday, March 27, 2008

Durf het bijna niet te zeggen......maar onze zoektocht liep op niets uit en leidde toch weer naar de Dirty Duck! Hoe is het toch mogelijk??

We hebben vanaf vanmorgen gezocht, restaurants afgebeld en geprobeerd om een tafel te boeken maar alles was "fully booked"! Wat is er toch aan de hand in Hong Kong??


Daar kwamen we snel achter toen we Wanchai inreden met de taxi. Van het weekend worden de Rugby Sevens weer in Hong Kong gespeeld! Het is nu superdruk in de stad! Iedereen is zich al aan het indrinken, fans worden ingevlogen en daardoor zijn alle restaurants al vol voordat je er erg in hebt! Niet te filmen...


Maar Jesse was in ieder geval erg in z'n nopjes dat we weer bij DD uitkwamen! Hij had zijn zinnen gezet op nasi goreng met sate en heel veel satesaus! Ach, een kinderhand is gauw gevuld zullen we maar zeggen. Ik verdenk hem er ook van dat hij elk restaurant persoonlijk heeft gebeld en ze heeft omgekocht zodat ze zouden zeggen :"Solly, fully booked!"

Ze waren weer bijzonder blij ons te zien zeker als je bedenkt dat we daar 3 dagen geleden ook waren! Annie had de foto's uitgeprint van onze avond uit met haar en haar vriendinnen en we kregen ook allemaal een dikke kus van haar toen we binnen kwamen. Best lief eigenlijk...

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails