Saturday, September 11, 2010

Een luie zaterdagmorgen

Oh wat heb ik heerlijk geslapen zeg! Alsof ik alle slaapachterstand in 1 nacht heb goed gemaakt! Heerlijk! Ik werd wakker en hoorde de regen tegen het raam tikken. Ineens heb je dan geen haast om uit bed te komen. Ik wilde gaan hardlopen maar om in de regen naar buiten te gaan gaat tegen mijn gevoel in. Maar effe niet... Maar de temperatuur is geweldig! Maar 25 graden!!



Gisteravond was gezellig. Jos ging mee eten en voor het eerst zijn we naar de Watermark gegaan in Central. Dit restaurant zit pal boven de Starferry terminal. Tafeltje geboekt en ik moet zeggen het was super leuk! Een hele mooie ingang en prachtig 360 graden uitzicht en het was weer eens wat anders om op 'onze' skyline uit te kijken! Ik vond het eten erg lekker, maar dat komt misschien ook omdat we hier nog nooit eerder waren geweest.



In ieder geval heeft het even de gedachte verzet na het telefoontje van het service center. Apple gaat geen garantie verlenen op de Ishuffle. Waterschade wordt niet vergoed. Ik was woedend omdat we dat ding nog geen 2 weken geleden hadden gekocht en 2 keer hebben gebruikt! Om te sporten!!! Maar goed...Je kan er niets tegen doen. Ik baal er wel enorm van...



Na het eten zijn we nog 1 trapje opgelopen en daar was Pier 7, een barretje met een roofterras. Jammer dat het regende dus we zijn niet op het terras geweest maar het was erg leuk. Ik denk dat deze bar vooral door onze homofiele medemensen wordt bezocht. Maar juist daardoor was de sfeer erg leuk! Lekkere hippe muziek en opnieuw een super uitzicht op de Bank of China, de IFC en de HSBC.



Omdat het flink onweerde en regende zijn we de metro maar ingestapt terug naar huis. We zagen een hele lange rij staan voor de taxi standplaats. En met de metro kunnen we zowat tot aan de voordeur ondergronds en dus droog lopen. Die 20 meter die we alsnog buiten moesten overbruggen was goed om iedereen tot op de onderbroek doorweekt te maken.

Vandaag wordt een heerlijke luie zaterdag! Lekker niets doen. Morgen komt Berry weer...


Have a nice day!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails