Friday, September 03, 2010

Jammer...NOT!

Vanmorgen liep de wekker af om half 6. Chiel en ik wilden buiten lopen. Het zou een beetje waaien en de temp zou beter zijn dan al die weken hiervoor. We keken er naar uit! Het was zelfs nog pikkedonker buiten!

We kwamen de lift uit in sporttenue en de portier beneden keek ons al een beetje vreemd aan...de taxichauffeur die gezellig stond te babbelen met de portier wees naar boven en brabbelde iets. Geen idee waar de man het over had...

We liepen naar buiten en ineens begrepen we wat de beste man bedoelde! Het kwam echt met bakken uit de hemel vallen! We liepen stoer door...'wij zijn echt niet bang voor een beetje regen!' maar op de hoek bij het zebrapad keken Chiel en ik elkaar eens goed aan...'het houdt zo op en dan kunnen we lekker rennen!' zei ik enthousiast. Hmmm...het hield niet op met regenen en de druppels kwamen zo hard naar beneden dat het gewoon pijn deed!

'Dit wordt helemaal niets', zei Chiel. 'Laten we maar terug gaan'. En daar kwamen we weer binnen lopen. De portier en de taxichauffeur begonnen te lachen en wezen allebei omhoog. Ja, het regent.

Na een kop koffie zijn we beiden het bed weer ingestapt en zijn heerlijk opnieuw in slaap gevallen. Zalig. De regen kletterde tegen de ramen en het bed lag heerlijk! In de verte hoorden we het onweer aankomen. Goh. Dat is nou jammer...(grinnik)

En de reden van deze enorme regenbuien is de typhoon die nu vlak achter HK over land tiert!
Aan de zwarte lijn kan je zien welk pad de typhoon al heeft afgelegd. De rode lijn is
de verwachting hoe hij gaat lopen. Het rode sterretje is Hong Kong. 


Have a nice day!

2 comments:

simone said...

Soms, heeeel soms is regen géén straf........ hihi En kan zo'n "gestolen"uurtje als een kadootje voelen.

Dikke kus

Yvon said...

Wat kan regen, al is het in enorme buien, dan lekker zijn!!

Liefs, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails