Thursday, September 09, 2010

Een plaatselijk buitje...

...en wel precies boven de eettafel!

De laatste week had onze airco weer kuren. Ineens liep het water eruit in grote hoeveelheden. Het enige wat in me opkwam was '...there we go again...' Want we hebben wat gezeik gehad met dat ding. Nog geen half jaar geleden is er net een nieuwe airco geplaatst!

Maar gelukkig ging het nu wat sneller met het maken hiervan. Gistermiddag heb ik het doorgegeven bij het lease kantoor en vandaag stonden de mannetjes al op de ladder!

Er zat iets dwars in de pijpleiding...met een enorme blaasmachine hebben ze het doorgeblazen en als het goed is, is het probleem nu verholpen. Net als bij het raam..die wou niet meer normaal dicht. Alleen met bruut geweld kwam er beweging in. Kruipolie ertussen en hij loopt weer als een zonnetje.

En onze nieuwe man beneden van het lease kantoor kon me vertellen dat Jacky de company heeft verlaten, net als Pinky, die de plek in had genomen van Ida. Nu moet ik het voortaan doen met Winnie. Het stormt dus schijnbaar niet alleen buiten maar ook binnen bij het lease kantoor!

Daarna ben ik vlug een hapje gaan eten met Chiel. Heerlijke sushi en daarna een kopje koffie bij Debailleul. Ik heb me ingehouden en dus inderdaad alleen koffie gedronken maar de meest prachtige gebakjes stonden daar in de vitrine. Antoinettes. Nog nooit van gehoord maar ze zagen er prachtig uit!

Antoinettes

Het is zo'n koffietentje die tussen de meest prachtige winkels staat binnen bij Harbour City. De vrouwen kunnen shoppen en de mannen gaan lekker even zitten met een bakje koffie. Daar is over nagedacht!



Kate Spade uit New York aan de ene kant (I**heart** Kate Spade!) en Aquascutum uit Londen aan de andere kant...en toen dacht ik 'hoe kom je nou op zo'n naam?' Hebben ze daar lang over moeten nadenken? Kwam het op na een hoestbui? Of na een moeilijke stoelgang?



Eerst las ik namelijk Aquasputum en daarna Aquascrotum. En ik had nog niet eens aan de sherry gezeten, hihi. Maar dat wil je toch niet als 'high end brand name'?

Have a nice day!

5 comments:

Mickey said...

hi sweets, wat een prachtige foto's op hyves van de bliksem!
Dat'plaatselijke'buitje boven de eettafel hadden wij ook, maar dan boven de tv, vertelde Jaap me.Hij was er net op tijd bij en nu ligt er een grote handdoek. Gelukkig geen kortslluiting. Of t al verholpen is weet ik niet, Jaap alleen maar op reis & aan het werk. Nouja, volgende week is de vrouw des (mini) huizes weer in 't pand!

Arlene said...

Jij kan het zo mooi vertellen,met wie moet je nu ruzie maken nu Pinky en Ida er niet meer zijn!
En die naam.........ik keek er net zo vreemd tegen aan maar na een hele dag les geven over de meest vreselijke ziektes dacht ik he,die ken ik niet!XXXX

miss honeybee said...

Ayah! Wij hebben 3 keer een bui op de tv gehad terwijl hij aan stond! Schrok me kapot, tv sprong uit en ik heb de tv toen een hele dag laten drogen. Gelukkig deed hij het daarna wel en vanaf dat moment is de airco boven de tv nooit meer aan geweest! Alleen dus boven de eettafel! Laat maar vlug een reserve sleutel maken ;-))

miss honeybee said...

Erg he Arlene! Hahaha! Ik dacht echt sputum?! Huh?! En toen scrotum?! Huh?! Aan enge ziektes had ik nog niet gedacht!!

Joke80 said...

Hihihihi, het enge ziektes stadium sloeg ik ook over! ;P

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails