Saturday, September 25, 2010

Vive la France!

Het is weekend! Altijd lekker. Uitslapen, ontbijtje, beetje hangen met de boterham op de bank, nieuws kijken op tv, uitgebreid onder de douche en plannen maken voor de rest van de dag. En vooral geen haast!

De yoghurt was nog maar net naar binnen gewerkt en toen begon het...

Sms verkeer met de buurman van 5A...
"heb je http://www.marathon-training-program.com/best-marathons.html gezien?" Na de voor en nadelen van verschillende locaties afgewogen te hebben, talloze smsjes verzonden te hebben, de temperatuur schema's van diverse locaties naast elkaar gelegd te hebben, kwamen de heren op...Parijs!

"Wat denk je? Zullen we...?" en als antwoord kregen we per mail het Franse Volkslied opgestuurd van Jesse. "Hij heeft zich al ingeschreven!", zei Chiel verbaasd. "Dan zal ik dat ook maar even doen!" En zo geschiede.

Achteraf bleek dat Jesse zich nog helemaal niet had ingeschreven maar omdat Chiel het nu had gedaan heeft Jesse zich ook ingeschreven. 14 April 2011 is de start op de Champs Elysees . Het is nu wachten op onze buurman van 7H...maar hij heeft zich wijselijk gestort op klussen in-en-rond het huis in het altijd pittoreske Ommen.

Wij gaan er echter van uit dat Jos natuurlijk meegaat! Hij is tenslotte al aan het trainen! En er staan heel veel bankjes langs de Seine!

Bankjes na elke 3 bomen!

En de gehele achterban en persoonlijke fanclub van de marathonloper Plasman is al aan het boeken en hotels aan het uitzoeken en met een beetje geluk ook de achterban en fanclub van marathonloper Honig, dus...

Ik zeg, doorgaan, vooral doorgaan met deze hobby! Zo kom ik nog eens ergens!

Have a nice day!

3 comments:

Arlene said...

Jeetje wat naar nou,moet je nou ook nog naar Parijs? Je hebt het maar zwaar met die hobby van je man.
Hoop je te zien als je in Holland bent,goed reis in elk geval XXX je zus

Mickey said...

oh jongens, die marathon van Parijs is geweldig, heeeeeel leuke sfeer en lopen langs de seine inderdaad, finish op de champs elysees, LEUK!!!
enjoy the weekend!

x

Fiona Teeuw said...

Mijn broer en schoonzus zijn ook enthousiaste Marathon-lopers. Ik ben zo vrij geweest de link door te sturen. Denkbaar dat - na Berlijn dit weekend - ook Parijs volgend jaar een uitdaging is!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails