Monday, September 06, 2010

King Ludwig

Guten Tag freunden!

We zijn lekker internationaal bezig geweest dit weekend. Zaterdagavond gegeten bij Café de Paris en zondagavond hebben we bij de oosterburen gegeten. In de bierhal King Ludwig!


Ooit zijn we daar voor een kopje koffie heen geweest. Ze zitten notabene bij ons om de hoek maar daarna zijn we dit restaurant een beetje uit het oog verloren. Elke keer als we trek hadden in een echte Wiener Schnitzel liepen we naar de Biergarten. Bij aankomst dachten we dat er plek zat zou zijn maar dat viel best tegen! Ze hadden nog maar 1 tafel beschikbaar terwijl dit een enorm groot restaurant is! Een goed teken dus!


Chinesen vinden zo'n thema restaurant geweldig. Je kan er goed en veel eten voor weinig! Lange tafels, grote mokken met bier, van die dikke geknoopte tafelkleden en zelfs authentieke Duitsers kompleet MET bierbuik! En ik krijg er de slappe lach van. Chinese dames in dirndl outfitjes! Het enige wat ontbrak was Heino!


We hebben heerlijk gegeten! Rösti met rode kool, appelmoes en gehaktballen en een flinke Schweinshaxe! Echt voor herhaling vatbaar!



Have a nice day!

2 comments:

Mickey said...

zo, dat ziet er lekekr uit zeg!! Ik ben 13 sep weer terug :-) :-)

Fiona Teeuw said...

Lachen zeg! Een duitse Biergarten in HK. Net of ik mijn eigen foto's bekijk. :)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails