Friday, September 24, 2010

Even bijpraten

Ik heb er nu toch wel de balen van hoor! Na ruim een week snotter ik nog steeds, zit die kriebelhoest nog steeds in de weg en willen die vlijmscherpe prikkeltjes achter mijn ogen maar niet verdwijnen. Hoe lang kan een mens zich grieperig en gammel voelen?! En hoeveel paracetamol kan een mens aan? Ik heb al 2 weken niet gelopen omdat ik van mening ben dat je met een ziek lijf beter niet kan gaan hardlopen...ik zit dus eventjes in een gedwongen rustpauze die ik eigenlijk niet zo erg vind.

En nu zit ik dus met een bak koffie achter de computer...



Gisteren hebben we nog wel lekker geluncht met Cynthia, Michael en kleine Micah en Jos. Iedereen had een vrije dag i.v.m. het full moon festival. Heerlijke sushi! Goh wat heb ik dat gemist!! En 's avonds, net voordat Jos het vliegtuig op zou stappen naar NL (met de o zo begeerde upgrade vanwege 100 keer vliegen met Cathay!), een grote bak met salade gegeten. Yammie! Als het goed is zijn de vitaminen tekorten door de pasta-weken weer aardig aangevuld.

Vanmiddag maar eens een pan met lekkere pompoensoep maken, misschien dat het helpt...met dank aan Fiona en Mickey! Ik las op Fiona's blog dat ze pompoensoep wilde maken en Mickey reageerde daarop met talloze recepten. Het water liep me gisteren al in de mond!

Het weer is trouwens fantastisch hier! Wij hebben de hele week regen mooi gemist. En nu is de temperatuur heerlijk en heeft het veel weg van een prachtige lente dag. En dat terwijl het herfst is!

Vandaag zit Chiel in China. Hij vertrok goed op tijd want zijn visum is verlopen en nu moet hij bij de grens een visum ophalen. Voor 1 single entry. Voor de vakantie wilde hij een visum voor een half jaar met multiple entries aanvragen maar dat ging niet. Zijn HK-Id kaart is verlopen in januari en die moet langer dan een half jaar geldig zijn om zo'n visum te kunnen krijgen. Dus vanaf nu tot dat we een verlenging hebben van de HK-ID kaart in januari, is het steeds zo'n ding aanvragen bij de grens. Schiet lekker op...

En verder is het stilletjes in de Pinnacle...iedereen is de hort op voor zaken...  Nou ja, c'est la vie! Volgende week vertrekken wij dan ook maar....HA! We gaan lekker naar huis voor bijna 3 weken! Geen paniek mensen, het is een werkvakantie hoor. Dat wil zeggen, Chiel werkt en ik niet! Het kan natuurlijk niet altijd feest zijn. En Chiel gaat nog eventjes de Halve Marathon van Amsterdam lopen. Hij heeft nog geen spierpijn genoeg...

In ieder geval heb ik deze aankomende week zat te doen! Koffers uit en daarna weer inpakken...de was doen...verjaardagscadeautjes zoeken...Dus mijn beste chinese medebewoners hier een adviesje:
I'M ON A MISSION! SAVE YOURSELVES, KEEP YOUR KIDS INSIDE! MONGKOK...HERE I COME!

Have a nice day!

3 comments:

Mickey said...

hahaha, nou, ik kom mooi een dagje bij je op bezoek hoor, ik mis je helemaal! Dan gaan de dimsumdiva's de Drutense markt maar eens lekker onveilig maken samen.
Shop ze voor K'dootjes, leuk!

x

Fiona Teeuw said...

Hé Meiden, is het misschien een leuk idee dat ik ook even op de koffie kom. Druten is voor mij maar 2 uurtjes rijden !?
Persoonlijk veel zin in je weer eens te ontmoeten, maar natuurlijk alleen wanneer Mickey het ook een leuk idee vindt.

miss honeybee said...

Oh Fiona wat een goed idee! Lijkt me enig! Hoe lang is dat nou geleden dat we elkaar voor het laatst gezien hebben? Ik weet zeker dat Mickey het ook een goed idee vind! Moeten we doen!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails