Sunday, September 27, 2009

Aangekomen

We zijn er. Na een geweldig relaxte vlucht, compleet met upgrade, een goede nachtrust (slapen na dinner en wakker worden net voor het ontbijt!) zijn we aangekomen in NL. Het was wel even schrikken toen de piloot vertelde dat het 8 graden was op Schiphol! 8 Graden!! Doe effe normaal zeg!

We waren hardstikke vroeg. De vlucht zou aankomen om 6.50 am, maar door het windje mee stonden we al op Schiphol om 5.45 am! Heel fijn natuurlijk, ware het niet dat Europcar pas om 7 uur 's ochtends open gaat. Beetje rondgelopen, op zoek natuurlijk naar een Starbucks die er wel was maar ook nog niet open was. Dat zat even niet mee. Maar toen de dame van Europcar dan achter haar balietje zat en de computer had opgestart, bleek dat we ook hier een upgrade kregen. Een big ass Volvo!

Om 8.15 stonden we aan de deur te bellen in Druten. Een voor een kwamen de koppies achter de gordijnen te voorschijn. De geur van vers gezette koffie kwam ons tegemoet.
Ben, Linn en Martijn waren thuis en later op de dag kwam Remy ook. We hebben later lekkere vette frieten gehaald in Puiflijk en een appel-citroen vlaai gehaald in het dorp. Wat heerlijk om weer thuis te zijn in het Land van Maas en Waal!

's Avonds kregen we bezoek van Yvon en Mari. Heel gezellig. Maar Chiel trok het niet meer. Hij heeft zich verontschuldigd en is om 10 uur naar bed gegaan. Hij zat al vanaf 8 uur te vechten om zijn ogen open te houden. En vanmorgen was hij lekker vroeg wakker, om 3 uur 's nachts! En met mijn nachtrust gaat het goed. Eindelijk heb ik geslapen van 11 uur tot vanmorgen 7 uur. Jetlag is niet altijd een slecht ding, blijkt wel.

En het weer is zalig! Lekker fris. Waterig zonnetje. En we vallen met de neus in de boter. Het is koopzondag in Druten! Alle 10 winkels in het hartje centrum zijn vandaag open!! Straks met Linn eens rond shoppen! Maar eerst rennen op de dijk. Leuk!

3 comments:

ARLENE VOOGD said...

Lekker geshopt in Druten City?
Ga maar lekker genieten deze week,je krijgt echt hollands herfstweer!liefs je zus!

Familie van Mierlo said...

Hi Ans,

Geniet maar lekker van NL en van je kids. Voor de volgende keer kun je beter een auto huren bij BB&L, is goedkoper en die zijn 24/7 beschikbaar, dus dan hoef je niet te wachten op je auto! En ik heb ook nog wel een kortingsbon voor je! Helemaal gericht op expats :)

XXX Ryanne

Fiona Teeuw said...

Ging ik er toch vanuit dat ik het de komende weken zonder jouw berichtjes moest doen... Maar gelukkig schrijf je ook in je vakantie.
In ieder geval fijn dat jullie vlucht zo goed verlopen is. En met zonnig weer is het prettig thuiskomen.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails