Monday, September 21, 2009

Hutong

Zondag had ik moeten lopen. Maar dat is er helaas niet van gekomen. Het plan en de wil was er wel hoor. Chiel en ik wilden om 7 uur vanochtend over de boulevard rennen maar ik viel pas om 5 uur 's nachts in slaap! Het lukte gewoon niet. De slaap kwam niet en toen hij kwam kreeg ik een nachtmerrie en daarna lukte het helemaal niet meer. Chiel is maar alleen gaan lopen...

Om half elf hebben we de klanten weer opgepikt vanuit het hotel. Met de Starferry naar de overkant gegaan en vandaar de taxi naar Stanleymarket. Er moesten wat cadeautjes gescoord worden natuurlijk. En wat natuurlijk bijzonder goed gelukt is. Lekker kalm aan gedaan, drankje genomen, airco's opgezocht (het was weer zo'n hete dag...) en we hebben de Peak maar laten zitten. We waren allemaal kapot van het hete weer. Dus daarna terug naar het hotel.

Ik ben nog even naar bed gegaan vanmiddag. Ik was brak. Door gebrek aan slaap en de hitte. Om 7 uur zijn we met z'n allen naar Hutong gelopen. Mijn favoriete restaurant in Hong Kong!

Eindelijk gingen we dan vieren dat we 5 jaar in HK zijn. Mark en Wytske kwamen ook. Gezellig. Helaas waren Jesse, Jos, Bram en Kamilla er niet bij. Zij waren allemaal de hort op. Jammer. Moeten we nog maar een keertje over doen!

Het eten was weer geweldig, de ambiance super en het gezelschap erg gezellig. En Hutong viel erg in de smaak bij iedereen. We hebben een leuke avond gehad. En we kregen nog een geweldig cadeau! Twee "I love HK" t-shirts! Nu kunnen Chiel en ik dan eindelijk hand in hand met hetzelfde t-shirt aan de markt over zoals het rasechte Chinesen behoort!Alhoewel...Mark en Wytske sprongen in een mini-bus. Het verkeer werd opgehouden zoals het hoort, en naar goed Hongkong's gebruik gingen de claxons lang en hard af...ik denk dat zij pas echt geïntegreerd zijn! En dat allemaal zonder inburgeringscursus!!

2 comments:

:-D said...

Hahahahahaaa!

Fiona Teeuw said...

Nog leuker is om het "I love HK" t-shirt eind van de week gewoon in de koffer te stoppen. In NL en D is het momenteel ook nog mooi nazomer weer. Ja, de vertrekdatum komt in zicht.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails