Sunday, September 13, 2009

Van alles en nog wat

Wat een lekker weekend! We doen niet zo veel, we hangen een beetje, lopen wat rond en rennen vervolgens weer hard naar binnen omdat het weer heel warm en klam is. Ik kan niet wachten tot we in NL zijn. Ik heb dat hete weer wel gehad.

Vrijdagmiddag heb ik dan eindelijk met Sanne aan de koffie gezeten. Dit keer vonden we elkaar wel op de afgesproken plek. En Bibi heeft zich kostelijk vermaakt met de fontijntjes op de roofgarden van Elements. Helaas was dat van korte duur want de beveiliging kwam even vertellen dat het niet mocht. Heel flauw.

Vrijdagavond naar de film geweest. The Proposal met Sandra Bullock. Een echte feel good movie. En de film was lachen, maar het Chinese publiek in de filmzaal bracht ons echt tot (lach)tranen. Die mensen lachen werkelijk om alles!

Gistermorgen zijn we om 8 uur wezen rennen in Victoria Park. Bram en Kamilla liepen met ons mee. Gezellig. Overal zag je groepjes staan die Tai Chi beoefenen. De ene groep deed dat met waaiers en de andere groep met nep-zwaarden. Oude mannetjes renden hun rondjes. Oude vrouwtjes liepen achteruit een heuveltje op en af. Het was hardstikke druk in het park!

We begonnen te lopen en binnen no time begon het keihard te regenen. Met van die hele dikke druppels! We zijn gewoon doorgelopen en het was heerlijk om zo in de regen te lopen. Niet warm en je voelt jezelf niet zweten want je bent al drijfnat. We zagen er uit als 4 verlopen katjes! Ik heb mijn tiende loopje van het schema afgerond met succes. Vanavond weer!

Omdat we zo trots waren op ons zelf, hebben we maar gelijk afgesproken die avond te gaan eten bij Cinecitta in Wanchai. En we hebben heerlijk gegeten! Lekkere fles wijn erbij en binnen afzienbare tijd waren we alle wereldproblemen aan het oplossen. Daarna nog een drankje of 6 bij Annie en toen naar huis.

Jos en Jesse waren er niet bij dit weekend. Zij zijn een weekendje naar Singapore. Maar we worden steeds op de hoogte gehouden van hun verblijf daar. Wat ze eten, waar ze zijn, hoelaat er nog vluchten gaan van HK naar Singapore, of ze gerend hebben, enz, enz.

Wij hebben lekker uitgeslapen. En straks nog ergens aan de koffie in een overdekt winkelcentrum om de hot-weather-warning te ontlopen en vanavond weer rennen op de boulevard.

4 comments:

Fiona Teeuw said...

Wat is Cinecitta een leuk restaurant.... of eigenlijk wat een mooie wijnkast hebben ze daar! Als wijnliefhebster gaat daar mijn hart sneller van kloppen. Trouwens een leuke foto van Bibi.

Yvon said...

Jullie komen straks in een heerlijk herfstig NL. Met (tot op heden iig) heerlijke temperaturen. het is zo rond de 19 á 20gr iedere dag!!
Enne...psssttt, we hebben tot 31-1-2010 een speciale schoenen/laarzenwinkel voor jou in Druten!!!!
Hele leuke schoenen en voornamelijk laarzen, perfecte kwaliteit maar zéééééér zachte prijsjes!! Direct naast de kapper, dus makkelijk te vinden;-)) Ik moest direct aan je denken toen ik daar afgelopen week nieuwe laarzen kocht;-)

Liefs, Yvon

Sanne said...

Leuke foto van Bibi :-) Ik ga die bios toch ook eens uitproberen binnenkort. En begrijp ik nou goed dat jullie binnenkort naar NL gaan?

Ans said...

Ja we gaan 26 september tot 10 oktober lekker naar NL!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails