Thursday, September 03, 2009

Weinig nieuws

Er gebeurt niet zoveel. De mannen zijn druk aan het werk, vliegen all over the place en ik zit thuis. Beetje aanrommelen. Gisteren ben ik maar naar de IKEA gegaan gewoon omdat ik me verveelde. En ik ben echt niet de enige hoor die naar de IKEA gaat als tijdverdrijf! Al die bankstellen in de showroom zitten vol met verveelde Chinezen! En ze doen allemaal een dutje! Nee daar was ik nog actief bij.

Daarna ben ik de Welcome superstore ingedoken om mijn lunch te halen en bij te komen van die enorme hitte. Ik vervloekte altijd die airco's die op standje "invriezen" stonden maar het kan me tegenwoordig niet koud genoeg zijn. Bedenk me ineens dat het misschien ook wel met de hormonen te maken heeft, hihi. Nou ja, het was even lekker. Het is zo benauwd en heet hier...

Toen de taxi in terug naar huis en ik zat bij een gezellige taxichauffeur in de auto. Hij vertelde volop over van alles en nog wat en vroeg me of Tsim Sha Tsui me wel beviel. Hij had daar vroeger gewoond maar vond de buurt zo anders geworden. Daarna kwam natuurlijk geklaag over de "government" en hoe alles zo snel kon veranderen! En toen stonden we alweer voor de deur bij de Pinnacle.

Chiel kwam laat terug uit China. Deze week reist hij op en neer omdat er klanten in HK zijn, maar het werk moet toch gebeuren. Sinds kort is er een nieuw treinstation bijgekomen op Austinroad en daardoor zijn de treinverbindingen veranderd. Vroeger kon hij instappen in Lo Wu (China) en blijven zitten tot Tsim Sha Tsui East en dan was hij gelijk thuis. Nu moet hij overstappen in Hung Hom en die verbinding loopt nog niet echt lekker. Daar moet hij 10 minuten wachten op de volgende trein! Dat klinkt voor Nederlandse begrippen als "snel" maar hier kan je normaal gesproken gelijk instappen dus hij baalde als een stier!

En vanmorgen ging hij weer maar nu samen met de klant naar China. Het zal wel laat worden vanavond. En ik heb vannacht geen oog dicht gedaan. Kon niet slapen. Ik ben wel 4 keer het bed uit geweest, thee gezet en tv gekeken omdat ik Chiel niet wilde wakker maken, maar ik krijg er wat van! Nou ja...vanmiddag maar even een tukkie doen.

3 comments:

Sanne said...

Nou Ans, misschien kunnen we vannacht even gezellig skypen samen ;-)

Ans said...

Hahaha. Leuk! Ben tegenwoordig tot zeker 3 uur wakker...

Fiona Teeuw said...

Hé "oude" buuf,
Ik wist niet dat jij ook skypte!
Als je mijn stem na 20 jaar weer eens wilt horen dan ben ik ook via skype te bereiken hoor!
Maar IKEA is ook mijn favorite afkoelplaats. En dan is het bij ons nog lang niet zo heet als ik HK.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails