Tuesday, September 29, 2009

Ikea

Na een weekend rustig aan te hebben gedaan was het tijd voor wat meer actie. Dus voor vandaag was het Ikea-time! De oude stoelen in de keuken waren niet echt meer in goede conditie en de lamp boven de eettafel, die bestond uit 7 glazen kokers, zag er zielig uit. 3 Van de 7 lampjes waren kapot gevallen en het zag er niet meer uit.


Chiel, Linn en ik zijn in de auto gestapt en naar Duiven afgereist. We hebben op alle stoeltjes gezeten, alle lampen bekeken, en toen hebben we een keuze gemaakt. 6 Prachtige retro plexiglazen stoelen en 2 enorme grote alu-hanglampen zijn het geworden. Chiel moest vanmiddag wel even de handen uit de mouwen steken om de stoelen in elkaar te schroeven en de lampen op te hangen, maar het resultaat mag er wezen. Het ziet er weer strak uit!


Daarna stortte Chiel in. Hij is aan het niezen en voelt zich grieperig. Kan ook niet anders want het temperatuursverschil is wel erg groot. Maar na de oerhollandse maaltijd van aardappelen, bloemkool en een kipfiletje voelde hij zich alweer iets beter. Gelukkig maar. Morgen moet er gewerkt worden.


En ik ga naar de kapper morgen!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails