Friday, September 04, 2009

Wachten

Deze dag staat vandaag in het teken van wachten! Wachten op de Park'nShop. Gisteren was ik ook al aan het wachten op ze. En vandaag weer...Ik wil niet meer wachten. Ik heb genoeg gewacht. Ik ben het wachten zat!

Eerst zouden ze gisteren komen tussen 2 en 6 uur en om 1 uur kreeg ik een telefoontje van een hele aardige mevrouw die vertelde dat de dozen met Spa blauw niet op voorraad waren. Of het goed was dat ze morgen zouden komen. Want dan was de Spa Blauw er wel. D'as wel jammer want ik had nog veel meer besteld zoals koekjes en chips en chocola en daar had ik best zin in. Maar als alles in 1 keer komt is dat ook geen probleem.

(T'is niet dat ik lui ben hoor om naar de supermarkt te lopen, maar het is zo zwaar! En het is zo warm! En ik heb geen auto! En mijn boodschappenwagentje heeft Chiel naar de boodschappenwagentjeshemel geholpen. Die jongen is veel sterker dan hij denkt! )

Dus vandaag tussen en 2 en 6 zouden ze weer komen. Het is nu half 6 en ze zijn nog niet geweest. Normaal ook geen probleem maar vandaag heb ik even andere dingen te doen. Straks om 7 uur moeten we uit eten met de klanten. Ik ben heel vroeg naar de bank gegaan om geld te halen om de trip naar NL te betalen. Daarna gelijk door naar de dokter om een afspraak te maken en eigenlijk wilde ik gaan koffie drinken met een nederlands vriendinnetje maar dat heb ik maar gecancelled. GRRRRR...

Net heb ik gebeld met de Park'nShop maar ze kreeg de chauffeur niet te pakken. Of ik maar even mijn mobiele nummer wilde afgeven zodat ze me terug kunnen bellen... Guess what? Ik zit weer te wachten...

2 comments:

Familie van Mierlo said...

Drommels, drommels, drommels!!! Ik haat wachten!!

Sterkte!!

XX Ryanne

Fiona Teeuw said...

"Ieder nadeel heeft ook z'n voordeel" Ans! Wanneer er geen koekjes, chips en chocolade in huis zijn, valt er ook niets te snaaien.... Beter voor de lijn nu je in training bent voor Angkor Wat. Maar ik hoop dat je een lekker etentje met de klanten hebt gehad.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails