Friday, September 25, 2009

De laatste post vanuit HK.

Ik heb vannacht weer eens geen oog dicht gedaan. Niet moe. Geen slaap. Te warm. Om 4 uur opnieuw geprobeerd om te slapen en om half 6 klaar wakker. Chiel ook trouwens. Hij lag de hele nacht te draaien en te woelen vanwege een kwaliteits-controleur die zijn werk niet had gedaan en die gelijk op staande voet de deur is gewezen. Tja...

Dus om half 6 maar opgestaan en koffie gezet. Ik heb het eerste half uur nog wel met dikke ogen op de bank gezeten maar daarna was het omkleden in het sporttenue en de boulevard op. Om half zeven!! Maar het weer werkte mee gelukkig. Iets bewolkt en een stevige wind. Je kon het echt geen briesje meer noemen. We hebben ieder ons schema afgewerkt en om 8 uur zaten we thuis opnieuw aan de koffie.

Na het rennen heeft Chiel altijd een periode nodig om 'uit te lekken' voordat hij onder de douche stapt. Maar helaas liep het vanmorgen niet zoals gepland. De airco hield er mee op! Hij lekte als een gek. Airco uit gezet, 3 emmers vol met water leeg gegooid. Hij is toch maar onder de douche gestapt en voor op het werk een handdoek meegenomen.

En ik heb voor de rest van de dag in mijn eigen sauna gezeten. Het heeft weinig zin om nu een monteur te laten komen die waarschijnlijk pas morgen kan komen. En dan is er niemand thuis...
Ik heb de ramen maar flink open gezet om de wind te vangen. Ik voelde me een echte chinees. Weinig aan en wat je aan hebt, oprollen! Broekspijpen omhoog, shirt omhoog.

Chiel is net thuis gekomen. De koffers staan gepakt en wel, klaar voor de grote oversteek. Terwijl bij ons het zweet uit elke porie druppelde van de hitte, moesten we bedenken wat we mee wilden nemen. Truien, sweaters, sjaal. Het is geen zomer meer in NL. Hier was/is het vandaag 32 graden, morgenochtend als ik het nieuws mag geloven 18 graden in Amsterdam.
Heel surrealistisch.

Ik ga de pc uitzetten!

3 comments:

simone said...

Goede reis, kiek uut en spreek je in NEderland!!!!

Fiona Teeuw said...

Ik ga je berichtjes de komende 14 dagen echt missen. Groetjes.

Familie van Mierlo said...

Een heeeeeeeeeeele goede reis! En geniet van Nederland, van je kids, de heerlijke bruine boterhammen en sambal/ketjap etc.

Kortom GENIET!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails