Thursday, September 24, 2009

Nog 1 nachtje slapen

De boel staat klaar. Nog niet ingepakt maar alles ligt wel al georganiseerd in stapeltjes op het bed. De auto is gereserveerd en we zijn al online ingecheckt. Bagger plekken natuurlijk. Eigenlijk is elke plek een bagger plek als je heel eerlijk bent. 12 Uur vliegen is gewoon vervelend. Morgenavond naar het vliegveld en net even na middernacht gaan we de lucht in!

Therasita is net nog geweest dus we laten het blinkend en wel achter hier in HK. Ze heeft al een plan de campagne opgesteld voor de tijd dat we weg zijn. De gordijnen worden gewassen, de vloer wordt weer in de was gezet en ze zal spuiten tegen onze akelige vriendjes. Die krengen zijn echt onvoorstelbaar volhardend.

Chiel komt straks weer thuis en morgen werkt hij in HK. Gezellig en noodzakelijk. Zijn koffer moet natuurlijk ook gepakt worden. Gisteravond kwam hij in HK aan met klant en vanmorgen vroeg vertrok hij wederom naar China om daar een andere klant te ontvangen. T'is druk op de zaak...

En ik heb vanmiddag nog even geluncht met de dames. Heel gezellig. We zijn weer op de hoogte van de laatste roddels. Daarna gelijk de stad ingegaan om nog de allerlaatste dingen te halen. Met gevolg dat de koffer nu echt stampvol zit. Ik ben er helemaal klaar voor! HOLLAND HERE WE COME! Zet de vette hap maar vast klaar!

4 comments:

Sanne said...

Vergeet ik vanmiddag in alle taxi-haast nog helemaal te zeggen: een goeie reis en hele fijne vakantie gewenst!!!! Geniet van de friet.

Patatje Oorlog said...

Lekker, ik ben heel jaloers op de patatten!

Fiona Teeuw said...

Ans en Chiel, een prettige vakantie en vooral veel plezier in Nederland toegewenst.

Lody said...

Hoi lieve zus en zwager,

Hartstikke leuk dat jullie er bijna zijn. Een hele goede reis gewenst. 'T is nooit leuk vliegen, je zei het al maar ja als je iets wilt kan het niet anders. Spreek jullie gauw.

Dikke kus,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails