Wednesday, September 23, 2009

Bijna!

Nog heel even en dan stappen we lekker op het vliegtuig naar Nederland! Chiel en ik kijken er ontzettend naar uit. We kunnen niet wachten! Heerlijk om straks de kids weer te zien, en we zijn heel benieuwd hoe de verbouwde zolder is geworden.

Maar eerst nog even deze week door komen.Gisteren hebben we weer een klant opgehaald van het vliegveld. Hij was verlaat omdat hij niet door de gezondheidsfuik heen kwam, hihi. Hij nieste er vrolijk op los, had een druipneus en had hiervan niets opgeschreven op de gezondheidsverklaring. Tja. Niet slim. Hij dacht de Hong Kong controle te kunnen omzeilen maar dat ging mooi niet door. Hij is onderzocht door een arts en mocht even later toch voet op Hong Kong bodem zetten. Ik moest er wel om lachen. Een veel gemaakte fout, denken dat je Chinezen te slim af kan zijn...Vanmorgen zijn ze samen naar China vertrokken. Voor maar 1 nachtje want morgenavond komen ze weer thuis. De klant moet donderdagmorgen al weer vroeg op het vliegveld zijn. Morgenavond nog een happie eten met hem en dan is het klantbezoek voor de vakantie weer voorbij. (na de vakantie loopt het storm met bezoek trouwens...)

En ik heb vandaag wat klusjes gedaan. Eerst naar het postkantoor voor Jos. Toen eten gehaald voor vanavond. Daarna de metro ingestapt naar Mongkok om voor Linn nog wat te halen en toen naar huis. Bammetje gegeten en de koffer vast op het bed gezet. Ik ben echt een ei wat dat betreft. Ben altijd bang dat ik dingen vergeet. Dus zodra ik er aan denk, dan gooi ik het gelijk de koffer in. Mijn nieuwe koffer!

Chiel moet er altijd om lachen. Over georganiseerd noemt hij dat. Het woord "ziekelijk" is ook ooit voorbij gekomen. Ach. Ik weet dat mijn zussen dat trekje ook hebben dus het zal wel een familie kwaaltje zijn. Who cares! Ik zie het meer als voorpret!

Morgen ga ik op zoek naar laarzen voor Linn. Ik had gisteren hele leuke laarzen voor haar gekocht maar toen ik ze liet zien aan Chiel hield ik al van die metalen rondjes die op de laarzen waren geplakt, in mijn handen. Niet goed dus. Ik weer terug in de stromende regen en ik kreeg gelijk mijn geld terug van de man in de "We have size 40"-winkel. Dus de jacht is opnieuw geopend!

En verder heb ik mezelf vierkante ogen bezorgd door op hyves "Spookje" te spelen. En niet alleen op mijn eigen hyves, maar vooral op die van Simone en Arlene, hihi. Onschuldig tijdverdrijf toch?!

O ja, hoe is het weer in NL? Koud? Warm? Regen?

1 comment:

simone said...

Heel onschuldig tijdverdrijf, maar jebezorgt me wel een "complex" met al die hoge scores van je!! En over over georganiseerd gesproken, we hebben gewoon graag alles onder controle( néé geen freaks, maar Voogds, hahaha bijna hetzelfde). Ben nu ook al bezig met de voorbereidingen van ons weekje vakantie, dus......

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails