Saturday, September 19, 2009

Heeheeet...

Ik wil niet veel zeggen maar het was vandaag weer abnormaal heet. Je bent (bijna) geneigd om niets anders te doen dan onder je airco thuis te zitten en de dagen aan je voorbij te laten gaan. Als je ook maar even buiten loopt dan druipt het zweet van alle kanten van je af. Dus niets doen is zonde natuurlijk. Het is weekend. En in de middag zouden er klanten komen uit NL. Dan gaat het weekend helemaal in 1 streep door in de werkweek.

We hebben gelopen via Shanghai Street naar Yau Ma Tei. Daar zitten heel veel kookwinkeltjes waar je terecht kan voor een superwokbrander tot een aardappelschilmesje tot een bonbonvormpje. Het blijft leuk om te zien. En we kwamen zowaar 5 hkd en 3hkd-shops tegen! Alles in de winkel kost slechts 5 of 3 dollar! Bizar gewoon. Het is ook niet veel soeps maar het blijft wel lachen als je zo'n winkel inloopt.

Daarna wat gegeten, koffie gedronken, wat cadeautjes gehaald voor thuis (volgend weekend vliegen we!!), een nieuwe koffer voor mij gekocht, spullen thuis afgezet en voor de derde keer die dag een schoon droog t-shirt aangedaan en daarna de klanten bezocht die al aan een ijskoud biertje zaten op het terras.

Vanwege de jetlag en de hitte hebben we ook niets anders gedaan dan op een terras hangen. Later nog een hapje gegeten op 2 terrasjes verder en toen de zon onder was gegaan zijn we even wezen lopen over de boulevard. Maar ook al was de zon onder, het was nog steeds benauwd en heet. Iedereen liep ook met het zweet op de bovenlip of kale koppie. Nog even gekeken bij Heritage 1881 en toen was het echt weer tijd voor een drankje bij Spasso.

Morgenochtend gaan Chiel en ik eerst weer lopen en daarna gaan we met z'n allen naar Stanleymarket en de Peak. En 's avonds gaan we lekker eten bij Hutong! Jippie! We hebben ons jubileum nog niet gevierd maar dat gaan we dus morgenavond doen. Ik heb er zin in!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails