Thursday, September 17, 2009

Een nachtelijk bericht

Daar zijn we weer! Het is hier 2 uur 's nachts en ik ben klaar wakker! Die medicijnen doen wel hun best hoor, maar zo nu en dan hapert het toch even. Zoals vannacht. Maar misschien komt het ook wel omdat ik de hele week al op de bank lig en te pas en te onpas wegdommelde omdat ik me niet zo lekker voelde. Nou ja. Ik maak er maar het beste van. Bakkie thee erbij, muziekje op de achtergrond en me niet druk maken.

Chiel komt morgenavond weer thuis. Gisteren stapte hij op de trein naar Shenzhen. Een dagje later dan normaal maar zijn visum was pas gisteren klaar. Ik vond het wel gezellie!

Vanavond heb ik een salade weg gesmikkeld met de mannen. Een snelle gezonde hap. Ze kwamen allebei terug van China. Jesse per ferry en Jossie (zo heet die tegenwoordig!) per vliegtuig. En morgen gaan ze allebei gezellig in hetzelfde vliegtuig richting NL. Dus ik vond het wel leuk om ze nog even te zien. Na de maaltijd gingen ze nog rennen. Ha! En dat had ik vanmorgen al gedaan!

Vanmorgen liep ik naar buiten rond 10 uur. Het was iets bewolkt, de temperatuur was 28 graden en dat is in vergelijking met de afgelopen weken koud! Perfecte condities dus. Maar voordat ik bij de trap was op de boulevard stortte de regen loodrecht naar beneden! Binnen 10 seconden was ik zeiknat geregend.

Mijn nieuwe witte (we moeten natuurlijk wel gemotiveerd blijven!) loop NIKE shirt met "Hong Kong International" in prachtige rode letters op de borst, hield het goed. T'is niet ineens een roze shirt geworden. Daar was ik nog wel even bang voor. (made in China) Maar voor een halfuur was ik dus letterlijk "Mrs Wet T-shirt".

Maar zo stoer als ik ben, ben ik doorgelopen. Heb me keurig aan het schema gehouden. Niet stiekem gesmokkeld om de looptijd korter te maken. Ook de Ipod heeft het goed gedaan. Hij hield er ook niet mee op terwijl ik dat wel had verwacht. Ik had namelijk gehoord uit betrouwbare bronnen, dat als een Ipod of Iphone nat wordt, je hem wel gelijk kan weggooien.

Morgenavond ga ik weer met Chiel trainen en dan heb ik, wonder boven wonder, de eerste 4 weken van mijn schema afgerond. 3 Keer per week! Ik weet het, ik blijf mezelf herhalen, maar ik sta ECHT te kijken van mezelf!

En als ik dan weer terug ben uit NL, dan ben ik zover met mijn schema, dat ik met de mannen kan meelopen!

2 comments:

Familie van Mierlo said...

Wow, heb net je blog weer even gelezen, ik heb echt wat gemist aan die T8 zo te horen...En ik had nog wel zo graag een keertje eentje meegemaakt. Maar ik zat in Shanghai, heb geen vrij gehad zoals de rest van het kantoor en heb alle spannende windhozen gemist!!

Wat betreft je ipod, ik heb die van mij per ongeluk in de was gestopt, toen deed hij het niet meer, maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om hem weg te gooien. Een jaar later probeerde ik het nog 1 x en wat denk je? Deed hij het gewoon weer. Dingen zijn dus niet kapot te krijgen!!

Ik hoop dat je je weer wat beter voelt!!

XXX Ryanne

Lody said...

Ha zus, wat ben ik trots op je. Goed zeg 3 x per week hardlopen, en dan in Nederland natuurlijk ook he.

liefs,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails