Monday, September 14, 2009

Koppu

Het is dus echt T8 geworden om 6 uur. De heftige storm is nu dus echt een typhoon geworden! Chiel was net 5 minuten eerder thuis gekomen. Zijn personeel moet aardig wat kilometers maken om thuis te komen, dus ze zijn allemaal eerder naar huis gegaan. De boel gaat dicht in HK met T8.

We hebben nog kunnen eten bij een tentje hier om de hoek. De meeste restaurantjes en winkeltjes waren al gesloten of stonden op het punt om de boel dicht te doen. En het enkele restaurant die open bleef had een rij wachtenden voor de deur staan van hier tot in Timboektoe! Ze stonden in de regen en de windvlagen waren niet mis, maar er moet gegeten worden!

De wind giert om het huis en de bomen in de straat liggen zowat plat van de wind. De reclame doeken die hangen aan de Pinnacle zijn weer los gescheurd en klapperen als een idioot. Ik hoorde net ook glasgerinkel. En de bamboesteigers achter ons huis klapten met een knal op de straat! Het lijkt erop dat typhoon Koppu best serieus genomen moet worden! T'is zelfs een beetje eng!

3 comments:

Lody said...

Hoi, hoi wat is dat nou, wel goed uitzieken hoor want volgende week moet je wel naar Nederland komen. En typhoon Koppu, doet die naam me nou ergens aan denken (??), lekker in je bedje blijven liggen dan kun je buiten ook niets op je hoofdje krijgen. Vind het trouwens ook super knap dat je je zo goed houdt aan je loopschema.

Anonymous said...

Dag (bijna) Naamgenoten,
toevallig kwam er gelijktijdig met typhoon Koppu nòg een Chiel aan land in HongKong.
Ik was er samen met m'n vrouw (niet Ans, maar An... toinette) een paar dagen op vakantie (we wonen in Bangkok) en vertrokken weer op maandagavond toen de storm op z'n krachtigst was. Tot m'n verbazing had de Air Asia vlucht niet eens vertraging ...

Prettige tijd volgende week in NL gewenst, hartelijke groet van Chiel Roelands & Antoinette Lazova uit Bangkok

Ans said...

Hallo Chiel en An...toinette! Wat grappig om bijna naamgenoten te hebben! En wat leuk dat je op mijn blog bent geweest!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails